Резултати за седмицата на проектот „Моторите на Дујунов“

Резултати за седмицата на проектот „Моторите на Дујунов“

Како напредуваше изградбата на Бирото за проектирање и инженеринг „Совелмаш“ во текот на минатата седмица?

Беа монтирани внатрешните прегради во производствениот дел на зградата и во приземјето на административниот дел. Оваа фаза од изградбата сега е при крај.

Беа поставени вратите и држачите за кабелските канали.

Беше во тек инсталирањето на технолошката опрема и нејзиното пуштање во функција.

Надвор од зградата се поставуваа комуналните мрежи.

За текот на изградбата известивме во видеото на овој линк.

„Инфопорталот на Зеленоград“ го спомна Бирото за проектирање и инженеринг на својата веб-страница, во една статија во која се зборуваше за плановите за индустриска изградба во 2023 год. Според медиумите, во округот Зеленоград се градат вкупно 16 индустриски објекти. Се планира осум од нив да бидат пуштени во работа во 2023 год., вкучувајќи го и Бирото за проектирање и инженеринг „Совелмаш“.

Новостите се достапни на овој линк.

Ве потсетуваме дека сега може да ја забрзате изградбата на „Совелмаш“, а така да го забрзате и рокот за исплата на дивиденди или за заработка од продажба на Вашите удели во компанијата. За да го сторите тоа, инвестирајте во проектот или поканете други инвеститори.

ИНВЕСТИРАЈТЕ