Поддржете ги иновациите во Русија и заработете од тоа

Токму како што направиле над 477.000 луѓе во светот
 • 64 000
  инвеститори
 • 18 600
  партнери
  во целиот свет
 • 194
  земји
  што учествуваат во проектот
Моторите на Дујунов

Секој може да инвестира

Инвестициите во проектот „Моторите на Дујунов“ се привлекуваат со крудинвестирање, кое исто така е познато како колективно инвестирање. Ова значи дека средствата за реализација на проектот доаѓаат од мали и средни инвеститори.

Денес секој човек од која и да било земја може да стане инвеститор во проектот и да има удел во иновативен бизнис. Инвеститорите можат да сметаат на дел од заработката на компанијата во облик на дивиденди и да остварат приход од капитализацијата.

Благодарение на современата технологија и практичниот бек-офис, овие инвестиции се погодни и безбедни дури и за оние што инвестираат по првпат.

Проектот „Моторите на Дујунов“ за инвеститорот значи:

исплатлив проект
Високодоходовен проект со голема можност за заработка
Законска заштита
Инвестициски договор и личен сертификат за купени удели
Корисничка поддршка
Корисничка поддршка 24/7
Минимална инвестиција од 50$
Минимална инвестиција од 50$ и над 20 платежни методи
Можност за инвестирање
Можност за инвестирање од која и да било земја
Можност за поддршка
Можност за поддршка на корисна иновација

Што добива инвеститорот?

Секој инвеститор во проектот „Моторите на Дујунов“ станува косопственик на иновативен бизнис и добива удел во претпријатието.

Правата на инвеститорите во проектот се заштитени со инвестициски договор и сертификат за бројот на купени удели.

По успешната реализација на проектот, инвеститорите ќе можат да остварат заработка чиј износ зависи од бројот на купени удели.

Моторите на Дујунов
Преземете го договорот

Како заработува инвеститорот?

Со тоа што инвестирате сега, купувате удели во компанијата за стотина пати поевтина цена од нивната потенцијална номинална вредност и заработувате од растот на капитализацијата на „Совелмаш“.

49.5% од иновативниот центар „Совелмаш“ ќе биде сопственост на инвеститорите кои го финансираат проектот денес.

Освен тоа, ако проектот успешно се реализира, инвеститорите ќе можат да добијат дел од приходите на компанијата: ќе им бидат исплатени 50% од профитот кој е распределен за дивиденди.

Моторите на Дујунов Моторите на Дујунов
 • Капитализација од Вашите удели
 • Добивање дивиденди

Зошто да инвестирате денес?

Денес можете да купите удели во компанијата по цена што е многу пониска од нивната потенцијална номинална вредност. Ова е можно благодарение на попустот кој инвеститорот го добива поради својот инвестициски ризик.

Моторите на Дујунов
Во фаза 1, просечниот попуст изнесуваше 700. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 70.000 удели во компанијата.
Во фаза 2, просечниот попуст изнесуваше 640. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 64.000 удели во компанијата.
Во фаза 3, просечниот попуст изнесуваше 585. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 58.500 удели во компанијата.
Во фаза 4, просечниот попуст изнесуваше 535. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 53.500 удели во компанијата.
Во фаза 5, просечниот попуст изнесуваше 485. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 48.500 удели во компанијата.
Во фаза 7, просечниот попуст изнесуваше 415. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 41.500 удели во компанијата.
Во фаза 9, просечниот попуст изнесуваше 355. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 35.500 удели во компанијата.
Во фаза 10, просечниот попуст изнесуваше 320. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 32.000 удели во компанијата.
Во фаза 11, просечниот попуст изнесуваше 285. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 28.500 удели во компанијата.
Во фаза 12, просечниот попуст изнесуваше 255. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 25.500 удели во компанијата.
Во фаза 13, просечниот попуст изнесуваше 229. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 22.900 удели во компанијата.
Во фаза 14, просечниот попуст изнесуваше 206. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 20.600 удели во компанијата.
Во фаза 15, просечниот попуст изнесуваше 185. За секои инвестирани 100$, инвеститорот добиваше просечно по 18.500 удели во компанијата.
Во фаза 16, просечниот попуст беше 166. За секои инвестирани 100 $, инвеститорот добиваше во просек по 16.600 удели од компанијата.
Во фаза 17, просечниот попуст беше 149. За секои инвестирани 100 $, инвеститорот добиваше во просек по 14.900 удели од компанијата.
Во фаза 18, просечниот попуст е 140. За секои инвестирани 100 $, инвеститорот добива просечно 14.000 удели во компанијата.
Во фаза 19, просечниот попуст е 127. За секои инвестирани 100 $, инвеститорот добиваше во просек по 12.700 удели во компанијата.
Иако сѐ уште не се знае колкав ќе биде просечниот попуст во фаза 20, сепак ќе биде помал отколку во претходните фази.

Рецензии од нашите инвеститори

Приказни на вистински луѓе
 • Резцензии
 • Резцензии
 • Резцензии
 • Резцензии
 • Резцензии
 • Резцензии
 • Резцензии
 • Резцензии

Стотици илјади луѓе низ целиот свет ни ги доверуваат своите инвестиции

Повеќе фотографии — на нашите социјални мрежи

Над 477.000 луѓе во 194 земји имаат доверба во нас

Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Индија, Њу Делхи
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Индија, Њу Делхи
Имајте доверба во нас
Унгарија, Будимпешта
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Бугарија, Софија
Имајте доверба во нас
Виетнам, Ханој
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Русија, Санкт Петерсбург
Имајте доверба во нас
Виетнам, Ханој
Имајте доверба во нас
Индија, Њу Делхи
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Индија, Њу Делхи
Имајте доверба во нас
Русија, Новосибирск
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Хрватска, Загреб
Имајте доверба во нас
Белорусија, Минск
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Русија, Тула
Имајте доверба во нас
Белорусија, Минск
Имајте доверба во нас
Казахстан, Астана
Имајте доверба во нас
Бугарија, Варна
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Бугарија, Стара Загора
Имајте доверба во нас
Брегот на Слоновата Коска, Абиџан
Имајте доверба во нас
Индија, Ранчи
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Бенин, Котону
Имајте доверба во нас
Русија, Ростов на Дон
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Бенин, Котону
Имајте доверба во нас
Того, Ломе
Имајте доверба во нас
Русија, Санкт Петерсбург
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Бенин, Котону
Имајте доверба во нас
Русија, Новосибирск
Имајте доверба во нас
Русија, Санкт Петерсбург
Имајте доверба во нас
Русија, Екатеринбург
Имајте доверба во нас
Казахстан, Алма Ата
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Сенегал, Дакар
Имајте доверба во нас
Бугарија, Пловдив
Имајте доверба во нас
Русија, Москва
Имајте доверба во нас
Германија, Хамбург
Имајте доверба во нас
Брегот на Слоновата Коска, Абиџан
Повеќе фотографии на нашите социјални мрежи

Вклучете се
во проектот!

Поминете низ едноставен процес на регистрација во два чекора, добијте пристап до сите информации за проектот и најдете одговор на Вашите прашања.