Изградете успешен бизнис со компанијата SOLARGROUP

И стекнете заработка така што ќе бидете дел од голем тим

Компанијата SOLARGROUP

Станува збор за меѓународна финансиска компанија која работи на полето на крудинвестирањето.

Со помош на механизмот за колективно инвестирање и разгранета мрежа на партнери, SOLARGROUP го организира финансирањето на проектот „Моторите на Дујунов“.

Официјална веб-страница
Моторите на Дујунов

Партнерска програма

Партнерската програма е облик на деловна соработка меѓу SOLARGROUP и луѓе кои сакаат активно да работат на развојот на проекти финансирани од SOLARGROUP и да остварат заработка од тоа.

Ако имате проактивен пристап кон животот, ако сакате да правите нешто корисно, да бидете дел од голема заедница и ако сте заинтересирани за чесна соработка со обострана корист — поврзете се со SOLARGROUP уште денес.

Двигатели Дуюнова

Карактеристики на партнерската програма

Еден од најголемите надоместоци за препорака во оваа бранша.
До 16% од клиенти на прво ниво
Плаќања од партнерската структура до ниво 24 во длабочина.
 • Може да ги промовирате нашите проекти и да добиете надоместок за препорака без никаква лична инвестиција
 • Надоместокот за препорака се доделува веднаш и автоматски на Вашата сметка во бек-офисот
 • Надоместокот за препорака се доделува во облик на парични средства и може да го подигнете со Вашата платежна картичка или со новчаник во некој платежен систем
 • Не е ограничен бројат на инвеститори и партнери кои лично може да ги поканите
 • Статусите на партнерот се менуваат автоматски
 • Минимален надоместок што може да се подигне е 50$.

Како заработува партнерот?

Партнерот заработува така што ги промовира проектите финансирани од SOLARGROUP, и за својата работа добива надоместок за препорака кој може да го подигне во секое време како пари.

Моторите на Дујунов
 • Потпишете го договорот за партнерство во бек-офисот.
 • Препорачајте ги нашите проекти на Вашите познајници.
 • Добијте надоместок за препорака за својата работа.
Моторите на Дујунов

Како да станам партнер?

За да станете партнер на SOLARGROUP, треба да го проучите и да го потпишете договорот за партнерство во делот „Документи“ во бек-офисот

Моторите на Дујунов
Станете партнер

Секој може да заработи

И Вие треба да пробате
 • Дали сте почетник?
  Кажете им за проектот „Моторите на Дујунов“ на Вашите пријатели и познајници и добијте го својот прв надоместок за препорака.
 • Дали сте стручњак за маркетинг?
  Ставете реклами на Интернет и ќе добиете надоместок за секој клиент што ќе го привлечете.
 • Дали сте блогер?
  Дали имате многу пријатели на социјалните мрежи, често посетувана веб-страница или канал на YouTube? Kaжете им на Вашите претплатници за проектот „Моторите на Дујунов“ и заработете од тоа.
 • Дали сте лидер за мулти-левел маркетинг?
  Имате ли структура во друга компанија? Кажете им на Вашите партнери за проектите на SOLARGROUP и почнете да заработувате уште повеќе!

Секој партнер има пристап до

Бесплатна обука
Бесплатна обука
Маркетинг материјали
Маркетинг материјали
Корисничка поддршка 24/7
Партнерите на SOLARGROUP претставуваат отворена меѓународна заедница — и Вие можете да станете дел од неа!
Групи за партнери:
Чет за партнери:

Програма „Национален партнер“

Дали имате јаки лидерски способности и сакате да бидете претставник на SOLARGROUP во Вашата земја?

Ќе добиете:

 • Надграден партнерски статус
 • Додатен надоместок за препорака од прометот во Вашиот регион
 • Можност официјално да ја застапувате компанијата.
Испрати барање

Можете да испратите апликација овде

Вашето име
Вашиот телефонски број
Вашиот имејл

Отворени национални претставништва

Dimitar Dimitrov, Бугарија
flag-BG Dimitar Dimitrov, Бугарија
Gilles Weber,
                Франција,
                Брегот на Слоновата Коска,
                Сенегал,
                Бенин,
                Того,
                Камерун,
                Хаити,
                Мали
flag-FR Gilles Weber, Франција, Брегот на Слоновата Коска, Сенегал, Бенин, Того, Камерун, Буркина Фасо, Хаити, Мали.
Massimiliano Vivian Rossini, Перу
flag-PE Massimiliano Vivian Rossini, Перу
Александр Манжула, Русија
flag-RU Александер Манжула, Русија
Кумисбек Нуртазин, Казахстан
flag-KZ Kumisbek Nurtazin, Казахстан
Marco Hubert Scheidbach, Австрија
flag-AU Marco Hubert Scheidbach, Австрија, Швајцарија, Лихтенштајн
Martha Crespín Calderón, Еквадор
flag-EC Martha Crespín Calderón, Еквадор
Trinh Van Long, Виетнам
flag-VN Trinh Van Long, Виетнам
Birdi Gulshan Kumar,
                Индија ,
                Непал,
                Италија.
flag-IN Гулшан Кумар Бирди, Индија , Непал, Италија.
Johann Butschbach, Германија
flag-DE Јохан Бучбах, Германија
Ishaku Marley, Нигерија
flag-NG Ishaku Marley, Нигерија
Vasko Popovski, Северна Македонија
flag-MK Vasko Popovski, Северна Македонија

Заработувајте заедно со нас

Парнерската програма е добра причина да споделите информации за проектот „Моторите на Дујунов“ со Вашите пријатели, познајници и колеги, и како резултат на тоа да добиете надоместок за препорака.

Ако се занимавате професионално со партнерската програма, таа ќе Ви стане главен извор на заработка, а разгранетата партнерска мрежа ќе Ви донесе неограничени пасивни приходи.

Моторите на Дујунов

Повратни информации од нашите партнери

Повеќе од 18.600 партнери заработуваат со SOLARGROUP

Вклучете се
во проектот!

Пройдите простую регистрацию в 2 шага, получите доступ ко всей информации проекта и найдите ответы на вопросы.