Новости

Најнови информации за проектот „Моторите на Дујунов“
„Трка на партнери“: легендарната промоција се враќа
„Трка на партнери“: легендарната промоција се враќа
01 Октябрь 2023
Освојте електричен автомобил, мотоцикл со мотор заснован на „Славјанка“ и бонус удели!
Освојте електричен автомобил, мотоцикл со мотор заснован на „Славјанка“ и бонус удели!
01 Октябрь 2023
Искористете ги поволните услови додека сè уште има време
Искористете ги поволните услови додека сè уште има време
29 Сентябрь 2023
Ажуриран е делот „Линкови за препорака“ во бек-офисот
Ажуриран е делот „Линкови за препорака“ во бек-офисот
28 Сентябрь 2023
Електричен автомобил и мотоцикл како подарок: кои награди ги подготви SOLARGROUP за своите инвеститори
Електричен автомобил и мотоцикл како подарок: кои награди ги подготви SOLARGROUP за своите инвеститори
25 Сентябрь 2023
Главни настани во седмицата на проектот „Моторите на Дујунов“
Главни настани во седмицата на проектот „Моторите на Дујунов“
24 Сентябрь 2023
Меѓународната конференција на SOLARGROUP во 1,5 минута
Меѓународната конференција на SOLARGROUP во 1,5 минута
22 Сентябрь 2023
„Совелмаш“: нови пазари и производство на артикли од сопствен дизајн
„Совелмаш“: нови пазари и производство на артикли од сопствен дизајн
20 Сентябрь 2023

Комплетирајте ја
регистрацијата!

Поминете низ едноставен процес на регистрација во два чекора, добијте пристап до сите информации за проектот и најдете одговор на Вашите прашања.