Дали е возможно финансирањето на проектот да заврши предвреме?

Дали е возможно финансирањето на проектот да заврши предвреме?

Дали активно отплаќате на рати пакет во проектот „Моторите на Дујунов“? Тогаш сигурно сакате Бирото за проектирање и инжинеринг „Совелмаш“ да почне да работи што поскоро за да добивате дивиденди од неговите активности.

Се планира изградбата на овој објект да заврши и да биде предадена на проверка на државната комисија во третото тримесечје од 2023 год. Тимот на компанијата „Совелмаш“ и изведувачите даваат сè од себе за да ја завршат изградбата навреме.

Внатре во објектот привршува монтажата на внатрешните преградни ѕидови, се уредуваат работните погони и се поставува технолошката опрема. Надвор е завршен прилично голем дел од работата поврзана со приклучување на комуналните мрежи.

Следи уредување на ентериерот, пуштање на струја, вода и други комуналии, како и уредување на дворот и околината. Сето ова ќе може да се направи за шест месеци само благодарение на Вашата финансиска поддршка.

Но, и повеќе од тоа! Бидејќи брзината на градежните работи сега во голема мера зависи од собраните средства, изградбата на Бирото за проектирање и инжинеринг може да се заврши и пред планираниот рок.

За да се постигне ова, секој инвеститор кој активно отплаќа некој пакет на рати мора да го исплати предвреме за 1-3 месеци. Така ќе можат да се соберат потребните средства за да се заврши финансирањето на проектот.

Предвременото отплаќање на ратите не само што ќе ја забрза изградбата, туку ќе Ви овозможи да добиете и бонус инвестициски удели. Колку повеќе рати исплатите со еднократна уплата, толку поголема ќе биде користа и за Вас и за проектот.

Детали за опцијата „Предвремено отплаќање“ може да најдете на следниов линк.

Заедно веќе го направивме она што изгледаше невозможно. Ни преостана уште сосем малку до конечното завршување на проектот!

Одете на овој линк за предвреме да ги исплатите ратите.

ИСПЛАТИ ГИ РАТИТЕ ПРЕДВРЕМЕ