Гледишта | Интервју со Сергеј Мазин, инвеститор и партнер

Гледишта | Интервју со Сергеј Мазин, инвеститор и партнер

Александар Манжула, националниот партнер на SOLARGROUP во Русија, разговараше со Сергеј Мазин, водечки партнер и инвеститор во проектот „Моторите на Дујунов“.

Сергеј Мазин е значајна личност во проектот. Тој е оној што застана во одбрана на „Моторите на Дујунов“ кога проектот беше изложен на критики во почетните фази од неговата реализација. И секогаш го бранеше своето гледиште со издржани аргументи!

Александар Манжула му ги постави на својот колега следниве прашања:

• Зошто денес Сергеј има толкава доверба и зошто е толку сигурен во успехот на проектот? Во што се крие неговата тајна?

• Како алатките за партнерите и инвеститорите на SOLARGROUP се менуваа во различни фази од реализацијата на проектот?

• На што треба да обрнат внимание новите инвеститори за да извлечат максимална корист во оваа фаза?

Сергеј Мазин се чувствува како дома во проектот! И среќен е што може да го сподели своето уникатно искуство со другите учесници.

Може и Вие да го споделите Вашето гледиште и да разговарате со Александар Манжула. За да го сторите тоа, пишете му на Александар на Telegram: @AlexanderManzhula. Со задоволство ќе Ве поканиме на интервју.

Да дознаеме што мислат денес за проектот некои од првите учесници во него.

ГЛЕДАЈТЕ ГО ИНТЕРВЈУТО