Ја продолжуваме промоцијата „+5% од износот што ќе го надополните“ до 5 јуни

Ја продолжуваме промоцијата „+5% од износот што ќе го надополните“ до 5 јуни

Во едно од најновите видеа за градилиштето на „Совелмаш“, Дмитриј Дујунов и Александар Сударев ја истакнаа ефикасноста на неодамнешните промотивни понуди на SOLARGROUP. Априлската лотарија овозможи значајно да се забрзаат градежните работи. 

Промоцијата „+5% од износот што ќе го надополните“ исто така придонесе да се задржи високото ниво на финансирање. Увидуваме дека има потреба од оваа понуда, и затоа ја продолжуваме уште неколку дена.

Заклучно до 5 јуни, надополнета ја Вашата главна сметка во бек-офисот и ќе добиете како бонус 5% парични средства од износот што сте го надополниле. Со овие пари ќе можете да купите уште повеќе удели. 

Може да додадете средства на главната сметка преку која и да било од достапните методи. Трансферот меѓу сметки не се смета за надополнување. 

Искористете ја оваа можност и кажете им за неа на другите инвеститори и партнери за да ја поддржите изградбата на Бирото „Совелмаш“!

НАДОПОЛНЕТЕ ЈА СМЕТКАТА