Помогнете му на клиентот да добие бонуси | Студија на случај од животот на партнерот

Помогнете му на клиентот да добие бонуси | Студија на случај од животот на партнерот

Дали сте учесник во проектот „Моторите на Дујунов“? Ајде да се справиме заедно со реални ситуации од животот на инвеститорите и партнерите на SOLARGROUP. Изберете го најдоброто решение или дајте Ваш предлог.

• Личност: Наталија С., студент

• Постојан приход: стипендија од 15.000 рубљи месечно

• Дополнителен приход: поддршка од родителите

• Купен инвестициски пакет: 500 $, уплатена е првата рата.

Цел: да добие бонус удели без зголемување на пакетот

Опција 1. Бонус за предвремена уплата. Колку повеќе месечни рати ќе уплати наеднаш, толку повеќе бонус удели ќе добие.

Опција 2. Бонус за дисциплинирано плаќање. Ако Наталија ги уплати сите рати без да задоцни ниту еден ден, ќе добие бонус од +5% инвестициски удели.

Опција 3. Да ги искористи и двете опции. Овие бонуси можат да се комбинираат.

Опција 4. Што ако Наталија реши да се вклучи во партнерскиот бизнис? На овој начин ќе може да ги отплаќа ратите со надоместокот за препорака и да добие +5% удели со секоја уплата од партнерската сметка.

СТАНЕТЕ ПАРТНЕР