Исплатете го целосно Вашиот инвестициски пакет и ќе добиете Пријателски бонус

Исплатете го целосно Вашиот инвестициски пакет и ќе добиете Пријателски бонус

Благодарни сме им на инвеститорите во проектот „Моторите на Дујунов“ кои му даваат постојана поддршка на проектот и кои се спремни да инвестираат повеќе. Покренуваме нова промотивна понуда за вас.

Исплатете го целосно Вашиот инвестициски пакет и ќе добиете Пријателски бонус. Во него се вклучени два промотивни кода — со секој од нив може да добиете +10% бонус удели ако купите нов или ако зголемите постоечки инвестициски пакет.

Кои се поволностите на Пријателскиот бонус?


• Ќе добиете 10% повеќе удели кога подоцна ќе инвестирате во проектот.
• Ќе му помогнете на некој Ваш пријател или партнер поволно да инвестира бидејќи промотивниот код може да се подари. На тој начин, ќе помогнете да се привлечат повеќе инвестиции во проектот.

Како можам да го добијам и да го искористам Пријателскиот бонус?


• Исплатете го Вашиот инвестициски пакет целосно и навреме. Веднаш потоа ќе добиете имејл со два промотивни кода. Тие можат да се искористат само еднаш и за различни пакети.
• Внесете го промотивниот код кога купувате или зголемувате пакет во полето што се отвора кога ќе кликнете на „Имам промотивен код“. Промотивните кодови важат 30 дена откако ќе бидат добиени.
• Исплатете го Вашиот пакет во целост и без задоцнети уплати. Тогаш ќе Ви биде доделен Пријателски бонус од +10% удели од нивниот вкупен број во пакетот.

Важно! Може да добиете промотивни кодови само за пакети кои се исплатени во целост почнувајќи од 1 јуни 2023 год., односно откако ќе стартува промоцијата Пријателски бонус.

Искористете ја оваа понуда и подарете му промотивен код на некој пријател!

За повеќе информации, кликнете на копчето подолу.

ОДЕТЕ НА ИНВЕСТИЦИИ