Ја затвораме можноста за зголемување пакет што моментално се отплаќа на рати

Ја затвораме можноста за зголемување пакет што моментално се отплаќа на рати

Дали отплаќате инвестициски пакет на рати? Зголемете го заклучно до 30 април бидејќи на тој начин ќе можете да купите повеќе удели во компанијата со истиот попуст.

Ова е последна шанса да зголемите пакет во проектот. Од 1 мај, ќе може да купите нов пакет само со попустот од фаза 19.

Како да зголемам активен пакет?

• Изберете го овде пакетот кој тековно го отплаќате на рати. И кликнете на „Зголемете пакет“.
• Изберете ја номиналната вредност на која сакате да го зголемите тековниот пакет. Кога ќе кликнете, ќе може да видите колку удели ќе бидат додадени на Вашиот тековен пакет, како и износот и распоредот за месечните уплати. Ве потсетуваме дека уплатените месечни рати за тековниот пакет ќе бидат применети на зголемениот пакет.
• Уплатете го износот за зголемување доколку е потребно. Готово! Следната уплата за зголемениот пакет треба да се изврши најдоцна за еден месец.

Внимание! Правилата за користење на Пријателскиот бонус се променети. Сега може да го примените само еднаш на пакет. Ако претходно сте примениле ваков промотивен код кога сте го купиле или сте го зголемиле овој пакет, тогаш не можете повторно да ја користите опцијата Пријателски бонус. Доколку претходно НЕ сте примениле промотивен код на овој пакет, внесете го кога ќе го зголемите — на тој начин ќе добиете +10% бонус удели.

Може да дознаете нешто повеќе за опцијата Пријателски бонус овде.

Побрзајте да го зголемите пакетот што моментално го отплаќате на рати — оваа можност наскоро ќе биде затворена засекогаш!

ЗГОЛЕМЕТЕ ПАКЕТ