Дознајте дали сте освоиле мотоцикл

Дознајте дали сте освоиле мотоцикл

Денес ги сумираме резултатите од второто коло на лотаријата на SOLARGROUP кое се одржа во ноември. Потсетуваме дека добивавте по 1 купон за секоја инвестиција од 100 $. Од сите купони извлековме 50 награди.

Погледнете го видеото од извлекувањето кое е достапно овде и на целната страница на лотаријата.

Целиот список со учесници во лотаријата е достапен на целната страница и во делот „Лотарија“ во бек-офисот.
Им честитаме на добитниците! Наградните удели веќе Ви се доделени во бек-офисот. Освен тоа, влегувате во завршното коло на лотаријата во кое ќе биде извлечена главната награда — електричен автомобил.

Во финалето влегоа и 100-те најактивни инвеститори во ноември, односно оние што собраа најголем број купони. Ако сте еден од нив, тогаш веќе имате добиено известување за тоа во бек-офисот и преку имејл.

Но, нашата лотарија не завршува со ова. Третото коло веќе започна и ќе трае во текот на декември. Тоа значи дека имате исти шанси да освоите награди и да влезете во финалето како и добитниците во првите кола.

Учествувајте уште поактивно за да го забрзате финансирањето на проектот и да ги зголемите Вашите шанси за добивка!

УЧЕСТВУВАЈТЕ