Нова опција во бек-офисот: додавање настани во Вашиот календар

Нова опција во бек-офисот: додавање настани во Вашиот календар

Продолжуваме да го подобруваме бек-офисот.

Сега, кога ќе се регистрирате за кој и да било настан на SOLARGROUP, може да го додадете во Вашиот календар.

• Кликнете „Регистрирајте се“.
• Изберете ја апликацијата за календар која сакате да ја користите. Достапни се календарите на Google, Apple и Outlook.

Можете кога сакате да додадете настан на Вашиот календар на страницата со настани така што ќе кликнете на соодветното копче.

Во бек-офисот, во делот „Настани“, може да дознаете кои состаноци и вебинари ги одржува SOLARGROUP во претстојните седмици. Или одете на следниов линк.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ИЗВЕСТУВАЊАТА