Клиентот сака да дознае нешто повеќе | Студија на случај од животот на партнерот

Клиентот сака да дознае нешто повеќе | Студија на случај од животот на партнерот

Дали сте учесник во проектот „Моторите на Дујунов“? Ајде да се справиме заедно со реални ситуации од животот на инвеститорите и партнерите на SOLARGROUP. Изберете го најдоброто решение или дајте Ваш предлог.

Личност: Алексеј Н., Москва

Цел: пакет од 100.000 $ со еднократна уплата

Месечен приход: нема откриено податоци

Заштеда: нема откриено податоци, но го поседува потребниот износ

Според Алексеј, тој е многу независен кога станува збор за донесување одлуки. Затоа веќе цела година будно го следи проектот без да контактира со корисничката поддршка или својот личен менаџер. Ја гледа и емисијата „Време за стручњакот“. Сега е финансиски спремен да купи пакет, но сепак би сакал да почека додека проектот не влезе во последната фаза на реализација. Бара само еден совет: кои информации е потребно да ги проучи за да донесе конечна одлука?

Опција 1. „База на знаење“.

Опција 2. Да ги гледа вебинарите.

Опција 3. Да се претплати на сите канали на заедницата.

Што би му препорачале Вие? Предложете Ваша опција во коментарите.

СТАНЕТЕ ПАРТНЕР