Искористете ги поволните услови додека сè уште има време

Искористете ги поволните услови додека сè уште има време

Наскоро ќе заврши промоцијата „Ви благодариме“ — најголемата промотивна понуда во историјата на проектот „Моторите на Дујунов“ која важи за сите инвеститори. Освен што помогна да се привлече рекорден износ на инвестиции и да се забрза изградбата на Бирото „Совелмаш“, оваа промоција им донесе и многу бонуси на сите што ја искористија.

30 септември е последниот ден кога ќе можете да добиете до 105% додатни удели за купување или зголемување на кој и да било инвестициски пакет, вклучувајќи ги и пакетите кои се целосно исплатени.

Во рамките на промоцијата, исто така добивате:

• бонус удели за предвремена уплата на ратите,
• можност да го обновите отплаќањето на рати со една месечна уплата, и да Ви бидат вратени сите бонуси што биле поништени кога сте го прекинале плаќањето.

Ако инвестирате во проектот за првпат, Ви подаруваме 25 $ за Вашата прва инвестиција, и можете да купите пакет со попустот од фаза 17, кој е многу поповолен од тековниот попуст од фаза 18.

Ако сè уште не сте имале можност да ги разгледате деталните услови на промоцијата, тие се достапни на овој линк.

Или одете на почетната страница во бек-офисот каде што се прикажани сите услови кои Ви се достапни.

Побрзајте да ги искористите, поддржете ја изградбата на Бирото „Совелмаш“ и извлечете најголема корист од Вашите инвестиции!

ИНВЕСТИРАЈТЕ