Клучни настани во ноември

Клучни настани во ноември

Најдовте интересна статија, но немавте време да ја прочитате? Заборавивте да додадете корисен линк во „Омилени“ — и сега не можете да го најдете? Дознавте дека има ажурирања во бек-офисот, но не знаете во кој дел да ја побарате исправната алатка?

Сега сето она што е важно сега Ви е на дофат!

8 ноември. Како да го користам „Почетниот бонус“? | Работна методологија на партнерите.

11 ноември. Сумирање на прелиминарните резултати од финансирањето на проектот.

13 ноември. Вашиот „Тим“ е структуриран | Ажурирања во бек-офисот.

16 ноември. Вашиот сертификат: Ви благодариме за учеството!

17 ноември. Зошто е важно да се работи со клиентот по продажбата на пакетот? | Важно за партнерите.

20 ноември. Како да заработите од партнерската програма ако немате никакви вештини? | Работна методологија на партнерите.

23 ноември. Среќа и многу купони: коментари од некои од добитниците во лотаријата на SOLARGROUP.

24 ноември. Што Ви нуди SOLARGROUP? | Основни принципи на деловното работење.

27 ноември. Говорници и теми за кои ќе се зборува на заклучниот вебинар за годината.

28 ноември. Telegram-ботот на SOLARGROUP е ажуриран.

29 ноември. Поголема корисничка поддршка во бек-офисот.

Бидете во тек, следат уште добри вести!

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ