„Совелмаш“: нови пазари и производство на артикли од сопствен дизајн

„Совелмаш“: нови пазари и производство на артикли од сопствен дизајн

„Совелмаш“ се развива многу брзо. За ова сведочи не само успешната работа на вработените во компанијата, туку и пристапот до широката публика — односно сеопфатните напори за отворање на нови продажни пазари.

Се одржуваат средби со деловни претставници, се развиваат продажни мрежи, а жителите на разни земји дознаваат повеќе за компанијата „Совелмаш“ и за нејзините идни производи. Веќе има луѓе што сакаат да се занимаваат со производство на електромотори.

Така, минатата седмица компанијата „Совелмаш“ ја посетија делегации на инвеститори и партнери од разни земји, а во саботата беше одржана Меѓународната конференција на SOLARGROUP во Москва на една од петте локации на посебната економска зона „Технополис Москва“ — во Печатники. На конференцијата беа сумирани резултатите од работата во изминатата година.

Проектот и понатаму се развива, компанијата „Совелмаш“ не се потпира на досегашните достигнувања — нашите стручњаци се подготвуваат за покренување на сериско производство на артикли од сопствен дизајн.

Поддржете го проектот и не заборавајте дека сега секој има можност да купи удели под најповолни услови — во рамките на промоцијата „Ви благодариме“.

Погледнете го видеотоза да видите како се отвораат нови продажни пазари.

ПОДДРЖУВАМ!