Сакаме да им честитаме на партнерите со нови статуси!

Сакаме да им честитаме на партнерите со нови статуси!

Напорно работевте и, како резултат на Вашиот труд, стекнавте повисок партнерски статус. Го цениме Вашиот придонес кон нашата заедничка цел и се гордееме со Вашите достигнувања.

Денес им честитаме на партнерите кои стекнаа повисок статус во ноември.

Честитки до новиот „Претседател“:

Lissa Tirogo

Честитки до новиот „Професионалец“:

Monnemon Jules Sidoine Bah

Честитки до новите „Експерти“:

• LUC DIATTA
• Jean SAWADOGO
• MULLU MANGA
• GONDO ERNEST SADIA
• Gnalabala KONE
• Taye Zinsou Jean Vincent TINMITONDE
• Basanti Devi
• Lasm Hubert Tchotch
• EVER ANTONIO ARIAS DORADO
• Rosalia De la Rosa Toledo
• Hoba KOUTOUA
• NGUYỄN ĐÌNH CHỈNH
• Kossi Rasaque KOMABANIN
• Faizan Khan
• Zoya
• RENE ANDRES BARILLAS LLIUYA

Честитки до новите „Мастери“ и „Специјалисти“! Подготвивме фајл за Вас, каде што секој „Мастер“ и „Специјалист“ ќе може да го најде своето име.

Ви пожелуваме успешен напредок во бизнисот заедно со компанијата SOLARGROUP! 🤝

СТАНЕТЕ ПАРТНЕР