По конференцијата на SOLARGROUP: први и најсилни впечатоци

По конференцијата на SOLARGROUP: први и најсилни впечатоци

Средба со пријатели од разни делови на светот, нови познанства и долгоочекувани новости за проектот. Во следните денови ќе ги споделиме сите детали од Меѓународната конференција на SOLARGROUP 2023. Сега ги споделуваме со Вас најсвежите впечатоци.

• Извонредна атмосфера на единство!
• Многу заразна енергија од нашите гости од странство!
• Долгоочекувани новости за акционирањето.
• Можев лично да разговарам со раководството на компанијата SOLARGROUP.

Ова се само некои од коментарите на учесниците на конференцијата, на која присуствуваа над 300 лица од целиот свет.

Погледнете избрани фотографии за подобро да ја почувствувате атмосферата на настанот.

И бидете во тек со нашите новости за да дознаете кои важни информации беа објавени на конференцијата.

ДРУГИ НОВОСТИ