Меѓународната конференција на SOLARGROUP во 1,5 минута

Меѓународната конференција на SOLARGROUP во 1,5 минута

Дали сакате да ја почувствувате атмосферата на конференцијата на SOLARGROUP одржана во Москва?

Гледајте го краткото видео во кое се прикажани главните моменти од настанот.

Сакаме да Ве потсетиме дека Меѓународната конференција на SOLARGROUP 2023 се одржа на 16 септември во конгресниот центар на посебната економска зона „Технополис Москва“ во Печатники.

• На неа присуствуваа над 300 учесници од 19 земји.
• Имаше 17 говорници, меѓу кои беа и главните раководители на SOLARGROUP.
• Во изложбениот салон имаше 15 експонати: опрема заснована на „Славјанка“ изработена од производственото претпријатие „Ресурс“, електромотори со комбинирани намотки на „Совелмаш“, како и електричен автомобил и мотоцикл, кои ќе бидат доделени како награди во лотаријата за инвеститори.
• Конференцијата траеше 7 часа. Сепак, благодарение на најновите вести, интересните информации и шегите што говорниците ги внесоа во своите презентации, времето навистина летна. А дружењето меѓу инвеститорите и партнерите придонесе на настанот да владее незаборавна атмосфера.

На повеќето учесници ова не им беше првата конференција на која присуствуваа. Некои од нив дојдоа со своите семејства, деца и внуци. Настанот наиде на одличен прием и од нив и од оние што присуствуваа за првпат!

Посетителите уживаа не само во новостите, дружењето и изложбата, туку и во организираниот кетеринг, трансфери и игралната за деца. На пример, пред да си замине, најмалиот учесник на настанот побара на конференцијата следната година да биде поканет истиот забавувач.

Едвај чекаме да ве видиме и следната година. Напишете ги вашите желби и вашите впечатоци во врска со изминатиов настан, и ќе направиме сè што можеме за нашата средба во иднина да биде уште поинтересна и покорисна!

ПОДДРЖЕТЕ ГО ПРОЕКТОТ