Дали Ви е потребен водич за партнерската програма? | Бек-офисот може лесно да се користи!

Дали Ви е потребен водич за партнерската програма? | Бек-офисот може лесно да се користи!

Ви се случува ли да се најавите во бек-офисот, каде што неодамна сте се регистрирале, и да си речете: „Ништо не ми е јасно“?

А партнерите на SOLARGROUP успешно го водат сопствениот бизнис токму во бек-офисот! Како го прават тоа?

Да се најавиме заедно во бек-офисот и да го избереме на менито делот „За партнери“. Првото нешто што го гледаме е „Партнерска листа за проверка“. Немојте да ја игнорирате, таа е Вашиот навигатор во светот на партнерскиот бизнис. Оваа листа ги содржи сите чекори и линкови кои ќе Ви бидат потребни на патот од почетокот до врвот на Вашата кариера.

Дури и ако сте искусен партнер, направете си една проверка користејќи го првиот дел од листата со наслов „Запознавање“. Овде се наведени 5 чекори. Дали ги имате комплетирано сите?

Ако да, тогаш:

• сте секогаш во тек со новостите и со актуелната програма на проектот „Моторите на Дујунов“;
• ги имате законски заштитено Вашите тековни и идни инвестиции во проектот;
• може да им објасните на други лица како да се верифицираат;
• сте нашле одговор на Вашите прашања за проектот и за SOLARGROUP;
• сте научиле како на компетентен начин да споделувате информации за проектот со другите;
• знаете каде можете да добиете информации и да најдете корисни алатки во бек-офисот.

Веќе направивте проверка, и сѐ е во ред? Ви честитаме!

Постепено следете ги сите чекори. Повторете ги оние што нема да Ви успеат од првпат. И наскоро ништо во бек-офисот нема да Ви биде комплицирано.

Не заборавајте да го споделите видео-водичот со Вашите нови партнери.

И не пропуштајте да напишете во коментарите уште каков видео-водич Ви е потребен во бек-офисот!

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА ЛИСТАТА ЗА ПРОВЕРКА