Електричен автомобил и мотоцикл како подарок: кои награди ги подготви SOLARGROUP за своите инвеститори

Електричен автомобил и мотоцикл како подарок: кои награди ги подготви SOLARGROUP за своите инвеститори

Есента е време да се собере родот и да се заврши она што сме го почнале.

Оваа есен сме поблизу до завршувањето на проектот „Моторите на Дујунов“ од кога и да било порано. И, SOLARGROUP им дава на сите инвеститори во проектот можност да освојат уникатни награди.

• Електричен автомобил Changan Yidong EV 460,
• електрични мотоцикли Denzel Liberty со мотори засновани на „Славјанка“,
• бонус инвестициски удели.

Добитната лотарија на SOLARGROUP започнува на 1 октомври. Првпат зборувавме за тоа на Меѓународната конференција во Москва. Може да најдете повеќе детали на следниов линк.

Во изложбениот салон на конференцијата беа претставени главните награди: електричниот автомобил и мотоцикл. Сега може да ги видите во полн сјај на фотографијата.

Лотаријата ќе се одржи во три прелиминарни кола и во едно финално коло.

Секое прелиминарно коло ќе трае по еден месец и во секое од нив ќе се извлекува главна награда — мотоцикл. Најактивните и најуспешните инвеститори ќе се квалификуваат за финалето, во кое ќе биде извлечен електричниот автомобил!

За да ги освоите наградите, ќе треба да инвестирате во проектот и да добиете купони. Ќе Ве информираме подетално пред самиот почеток на лотаријата. Да Ве потсетиме дека имаат среќа само оние што сами настојуваат да ја најдат.

Затоа, подгответе се со возбуда да го направите последениот скок во финансирањето на проектот. И, да дадеме сè од себе за да имаме успех и ние и проектот!

ПОВЕЌЕ НОВОСТИ